Share
View previous topicGo downView next topic
qbert79

Problem removing components

on Sun 20 Mar 2016 - 16:01
Hi , 

I created an iso with all updates . I tried using virtualbox is everything works.
Afert ,i used winreducer to remove some components.
i used the presets for laptop.
after this. i tried the iso with virtualbox , but i have this error.




I also tried removing only , drivers , fonts , keyboards and languages
same error
some solution?
thanks
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: Problem removing components

on Mon 21 Mar 2016 - 16:46
Hello,

Have you checked "Preset - Protect VirtualBox" ? This will protect all necessary files to run in a virtual machine created by VirtualBox

I wish you to have a nice day !
qbert79

Re: Problem removing components

on Tue 22 Mar 2016 - 8:38
winterstorm2050 wrote:Hello,

Have you checked "Preset - Protect VirtualBox" ? This will protect all necessary files to run in a virtual machine created by VirtualBox

I wish you to have a nice day !

yes i have checked VirtualBox and Vmware

i found the problem , but no the solution.

THE PROBLEM OCCURS when i remove the driver.

Shocked
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: Problem removing components

on Tue 22 Mar 2016 - 10:17
Hello,

OK, so maybe Virtualbox has updated the necessary drivers.

Could you please tell me which Virtualbox version are you using ?

Thanks for the report.
qbert79

Re: Problem removing components

on Tue 22 Mar 2016 - 11:11
winterstorm2050 wrote:Hello,

OK, so maybe Virtualbox has updated the necessary drivers.

Could you please tell me which Virtualbox version are you using ?

Thanks for the report.
i Use this version
5.0.16 r105871

thanks
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: Problem removing components

on Tue 22 Mar 2016 - 15:44
Hello,

I've tried the non modified "Laptop" wccf made by KrX ... and it worked for me !

So, which additional drivers are you removing ?
qbert79

Re: Problem removing components

on Tue 22 Mar 2016 - 15:55
winterstorm2050 wrote:Hello,

I've tried the non modified "Laptop" wccf made by KrX ... and it worked for me !

So, which additional drivers are you removing ?
i tried with laptop presets with error.
but Now i did a test ,i just deleted only 1 driver.
same problem
strange problem  Shocked
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum