Share
View previous topicGo downView next topic
dim

[EX-100 - v0.9.91.3][14393.447][14393.693] infinite loop

on Mon 30 Jan 2017 - 8:52
Wondering what causes the loop other than what is described in the various threads so far, 
(Edge Engine, Languages, Desktop App Installer, etc) as I've tried everything and still lopping.
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: [EX-100 - v0.9.91.3][14393.447][14393.693] infinite loop

on Mon 30 Jan 2017 - 23:37
Hello,

Could you please send me your wccf and tell me which edition (pro, home, enterprise, ...) are you using ?

Thanks.
dim

Re: [EX-100 - v0.9.91.3][14393.447][14393.693] infinite loop

on Tue 31 Jan 2017 - 10:48
It got scared of you and works now but anyhow it is
Windows 10 Enterprise 2016 LTSB (KMS) (x64) (en-US) 
and  this is the [You must be registered and logged in to see this link.]

Maybe cause i did  all the settings again with a clear wccf and didn't overwrite an older one ?
Meanwhile i saw that MS released a fix for this install loop, so i realized it isn't reducer's problem.
avatar
KrX

Re: [EX-100 - v0.9.91.3][14393.447][14393.693] infinite loop

on Tue 14 Mar 2017 - 15:46
hi,

do you still get this loop?

as far as i can say only member with an LTSB version are getting this problem. if this problem is still up2date, i will try to see if i can finde something after i tried to solve other bugs.
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum