Go down
KrX
KrX

[SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices Empty [SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

on Thu 19 Sep 2019 - 14:53
Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

when clicking on Devices the Settings window just closes
neo
neo

[SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices Empty Re: [SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

on Sat 21 Sep 2019 - 10:22
hey KrX,

Devices Flow Service is completely removed on my system, removal done with EX100-v2.2.1.1.
I am not experiencing this issue at all. Using a desktop, not a notebook.
Can you please re-verify , what results do you get, when you remove Only that service on your system ? (with all other switches intact)

Thanks,
Neo
KrX
KrX

[SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices Empty Re: [SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

on Sat 21 Sep 2019 - 13:07
neo wrote:hey KrX,

Devices Flow Service is completely removed on my system, removal done with EX100-v2.2.1.1.
I am not experiencing this issue at all. Using a desktop, not a notebook.
Can you please re-verify , what results do you get, when you remove Only that service on your system ? (with all other switches intact)

Thanks,
Neo


sure i did that Wink also this components breaks the battery icon "menu"

[You must be registered and logged in to see this link.]


sometimes there are some strange problems, you can use the same version number but trying Home - Professional or even a different language English - German and the same component breaks something in one version but not in another.

if i got time today i will look what exactly is breaking it.
KrX
KrX

[SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices Empty Re: [SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

on Thu 26 Sep 2019 - 0:05
del /q /f  "C:\Users\KrX\Desktop\Wim Manager1\Mount\Temp\Windows\ShellExperiences\DevicesFlowUI.dll"
del /q /f  "C:\Users\KrX\Desktop\Wim Manager1\Mount\Temp\Windows\System32\DevicesFlowBroker.dll"

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\WIM_SYSTEM\ControlSet001\Services\DevicesFlowUserSvc]
"DependOnService"=hex(7):52,00,70,00,63,00,53,00,73,00,00,00
"Description"="@%SystemRoot%\\system32\\DevicesFlowBroker.dll,-104"
"DisplayName"="@%SystemRoot%\\system32\\DevicesFlowBroker.dll,-103"
"ErrorControl"=dword:00000001
"FailureActions"=hex:80,51,01,00,00,00,00,00,00,00,00,00,02,00,00,00,14,00,00,00,\
  01,00,00,00,10,27,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00
"ImagePath"=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6D,00,52,00,6F,00,6F,00,\
  74,00,25,00,5C,00,73,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6D,00,33,00,\
  32,00,5C,00,73,00,76,00,63,00,68,00,6F,00,73,00,74,00,2E,00,\
  65,00,78,00,65,00,20,00,2D,00,6B,00,20,00,44,00,65,00,76,00,\
  69,00,63,00,65,00,73,00,46,00,6C,00,6F,00,77,00
"ObjectName"="LocalSystem"
"ServiceSidType"=dword:00000001
"Start"=dword:00000003
"Type"=dword:00000060
"UserServiceFlags"=dword:00000003

[HKEY_LOCAL_MACHINE\WIM_SYSTEM\ControlSet001\Services\DevicesFlowUserSvc\Parameters]
"ServiceDll"=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6D,00,52,00,6F,00,6F,00,\
  74,00,25,00,5C,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6D,00,33,00,\
  32,00,5C,00,44,00,65,00,76,00,69,00,63,00,65,00,73,00,46,00,\
  6C,00,6F,00,77,00,42,00,72,00,6F,00,6B,00,65,00,72,00,2E,00,\
  64,00,6C,00,6C,00
"ServiceDllUnloadOnStop"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\WIM_SYSTEM\ControlSet001\Services\DevicesFlowUserSvc\Security]
"Security"=hex:01,00,04,80,AC,00,00,00,B8,00,00,00,00,00,00,00,14,00,00,00,\
  02,00,98,00,06,00,00,00,00,00,14,00,FD,01,02,00,01,01,00,00,\
  00,00,00,05,06,00,00,00,00,00,18,00,FF,01,0F,00,01,02,00,00,\
  00,00,00,05,20,00,00,00,20,02,00,00,00,00,14,00,FD,01,02,00,\
  01,01,00,00,00,00,00,05,04,00,00,00,00,00,14,00,FD,01,02,00,\
  01,01,00,00,00,00,00,05,0B,00,00,00,00,00,18,00,FD,01,02,00,\
  01,02,00,00,00,00,00,0F,02,00,00,00,01,00,00,00,00,00,24,00,\
  FD,01,02,00,01,05,00,00,00,00,00,05,15,00,00,00,D1,A7,1A,A1,\
  53,9E,65,2F,4B,7F,77,1A,DD,0A,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,\
  12,00,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00


also something from the Software registry hive is breaking it. i will look into this more soon
KrX
KrX

[SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices Empty Re: [SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

on Thu 26 Sep 2019 - 13:23
those are the other things that need to be kept and that should be all:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsRuntime\ActivatableClassId\ProximityConnect.Broker.ProximityConnectBroker]
"ActivationType"=dword:00000001
"Server"="DevicesFlowUserSvc"
"TrustLevel"=dword:00000000

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsRuntime\ActivatableClassId\DevicesFlowInteraction.Connection.DeviceInteractionManager]
"ActivationType"=dword:00000001
"Server"="DevicesFlowUserSvc"
"TrustLevel"=dword:00000000

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsRuntime\ActivatableClassId\DevicesFlowInteraction.Connection.DeviceConnectionManager]
"ActivationType"=dword:00000001
"Server"="DevicesFlowUserSvc"
"TrustLevel"=dword:00000000

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\WIM_SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Svchost]
"DevicesFlow"=hex(7):44,00,65,00,76,00,69,00,63,00,65,00,41,00,73,00,73,00,6f,\
  00,63,00,69,00,61,00,74,00,69,00,6f,00,6e,00,42,00,72,00,6f,00,6b,00,65,00,\
  72,00,53,00,76,00,63,00,00,00,44,00,65,00,76,00,69,00,63,00,65,00,73,00,46,\
  00,6c,00,6f,00,77,00,55,00,73,00,65,00,72,00,53,00,76,00,63,00,00,00,00,00

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\WIM_SOFTWARE\Microsoft\WindowsRuntime\ActivatableClassId\DevicesFlow.DeviceDiscoveryAndPairingBroker]
"ActivationType"=dword:00000001
"Server"="DevicesFlowUserSvc"
"TrustLevel"=dword:00000000

winterstorm2050
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

[SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices Empty Re: [SOLVED] [EX-100 - v2.1.9.0] [RS6 Build 18362.295] Devices Flow Service breaks Settings -> Devices

on Thu 26 Sep 2019 - 16:52
SOLVED in v2.2.6.1 [VIP] and v2.2.7.0 [ALL] !

Hello KrX Smile

I confirm the bug ... and it's the "Settings - Devices - Devices - Bluetooth and other devices" page ... if you remove/hide it, there is no bug Wink

So, the protected files you mentioned will be removed only if "Settings - Devices - Devices - Bluetooth and other devices" page is not removed/hidden Wink

Thank you very much for the very detailed report Smile

I wish you to have a great day !
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum