Share
Go down
zzony

[SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Sun 13 May 2018 - 4:58
Since I did not install it with the original system, cannot determine whether the following is a winreducer bug.
Use cn_windows_10_consumer_editions_version_1803_updated_march_2018_x64_dvd_12063766.iso and use dism to integrate the cumulative patch for May.
The configuration file used: [You must be registered and logged in to see this link.]

1. In the Control Panel -> Network and Sharing Center -> Change Adapter Settings -> Network Connection: Unable to uninstall the protocol.
2. Settings -> System -> Multitasking: Jump Out of Settings
3. Settings -> Network: Jump out of settings directly
4. Account: jump directly out of settings
avatar
KrX

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Sun 13 May 2018 - 17:56
i can confirm number 2 and 4.

also Personilize -> Font is closing the settings window

im currently searching the components causing that problem
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Sun 13 May 2018 - 19:57
Hey guys,

I already solved the font page closing unexpectedly in settings : this was "Multimedia - International Components for Unicode (ICU)".

I'm investigating 3) (in zzony list) Wink

Cheers.
avatar
KrX

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Mon 14 May 2018 - 0:29
bug number 2 and 4 are caused by

    <Element Category="Remove - Modern UI Apps" Name="Get Help" Selected="true" />


and number 3 is in features or services


EDIT: it seems i skipped something and the Get Help component is not the problem
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Mon 14 May 2018 - 14:57
For number 3 : and the winner is ... "Services - Phone" Wink
avatar
deVilbaT

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Mon 14 May 2018 - 17:25
4 is propably: Services - Diagnostic Policy.

There is also problem with Settings/Network & Data usage. Cause by Services: Services - Diagnostic Policy and WLAN AutoConfig.

I tested these options in my CFG.
victor123

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Mon 14 May 2018 - 18:19
phone-service also breaks network icon  as we mentioned here

Hello victor123

victor123 wrote:Hello my friends,
with the .wccf i posted before i also get the bellow error:
[You must be registered and logged in to see this link.]

As you can see when you click the network icon in the taskbar it shows nothing
and you cant connect to a wireless network from there. You can connect only via manual connection in network and internet settings.

I tested your wccf, and it seems you are correct about this, there is something to investigate ... I'm on it, and this should be solved tomorrow for the v1.9.16.0 release.



Winter after trial and error i found that phone service is responsible for the above bug. If you deselect it network icon works just fine. Hope it helps
avatar
KrX

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Mon 14 May 2018 - 19:28
deVilbaT wrote:4 is propably: Services - Diagnostic Policy.

There is also problem with Settings/Network & Data usage. Cause by Services: Services - Diagnostic Policy and WLAN AutoConfig.

I tested these options in my CFG.

for me this component is not causing problem number 2 and 4, but somthing from the remover tab
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Mon 14 May 2018 - 20:52
SOLVED IN v1.9.16.1 [VIP Closed Build] and v1.9.17.0 !

Hello guys,

Point 3) and "Personalization - Fonts" will be solved in these versions.

I will check Point 2) and 4) (I confirm them though) for the v1.9.17.0 or  v1.9.18 .0 ... this is why I'm not closing yet the topic Wink

Thank you very much for all your reports Wink
avatar
KrX

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Tue 15 May 2018 - 14:16
bug number 2 and 4 is caused by

Remove - Modern UI Apps   ->   Content Delivery Manager
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Tue 15 May 2018 - 23:57
SOLVED IN v1.9.17.0 !

KrX, I confirm 3) and 4) bugs solved with "Content Delivery Manager" removed. So, this time, the topic is marked as solved Wink
zzony

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Sun 20 May 2018 - 3:34
The first item still has problems and the others have been resolved.
avatar
winterstorm2050
Admin
https://www.winreducer.net/

Re: [SOLVED] [EX-100-x64-v1.9.16.0] [windows10 1803 build 17134.48]4 bug

on Sun 20 May 2018 - 11:53
Hello zzony Smile

Thanks for the feedback ... could you please open a new bug thread about the item 1) ... Thanks Smile
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum